Zoran Radovanović: Pandemija nije gotova, sada se treba pripremati za novi talas

Nakon skoro godinu dana prošlo 24 sata u kojima nijedan pacijent nije umro od posledica virusa korona

Ostavite komentar


  1. Sve što bi sada imao da poručim dotičnom gospodinu koji pati zbog nedostatka pažnje, energije koja se manifestuje na različite načine ali koju zbog ovakvih „akademika“ nikada nećemo istraživati, sigurno ne bi objavili.

  2. Čoveče dosadan si više sa koronom.IDI BRE VIŠE.Ja ne znam ko više ovog lika pusta u medije.

  3. Kao i uvek, kratko, jasno i razumno. Začuđujuće je koliko ljudi ima potrebu da komentariše stvari koje uopšte ne razume

  4. Ma dajte vise dosta o cirkusu. Zelimo odgovore a ne nove dubioze. Odgovore na konkretna pitanja, ko, sta, kako, zasto i sve ostalo o ovom bioloskom ratu, a ne da nam gurate glave u pesak. Pa nismo mi ovce.

  5. Sledeci talas ide u jesen 100% povecan broj zarazenih i umrlih, kao i prosle godine i tako svaka sledeca . Ko? Oligarhija . Zasto? Mnogo nas je .7.5milij.

  6. А да ти мало одеш да чуваш (пра)унуке после 20 година у пензији и играш шах на Калемегдану и да нам се скинеш мало.

  7. Где си бре чича замало да те заборавимо.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.