Zoran Stanković 11. januara odgovara na pitanja na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta da mislim i odakle da počnem…I taj koordinacioni centar, i taj Stanković, i ta naša država, i svi mi u njoj…Tragikomično! Umislio gospodin da je Bog, koji će sići na Zemlju u taj i taj dan i taj sat, da (preko Fejsbuka!) razgovara sa ljudima. Pa da, Bog nema mnogo vremena (preopterećen je brojnim poslovima) pa mu se zahvaljujemo do Neba što je odvojio to malo…Zato nećemo mnogo da ga „davimo“ i zakurećemo (ja ne mogu i da hoću-namam taj famozni Fejsbuk, a imali bi o čemu..Npr, dali je On uopšte bio u pomenutim krajevima, koliko ljudi tamo, a i šire imaju taj Fejsbuk, dali su, možda, oni koji nemaju manje vredni, kako živer i jedni i drugi Tamo (a i šire), imaju li kojih probelema (osim tog Fejsbuka), itd, itd.

  2. ps
    Dugujem Vam izvinjenje, prvo za greške u kucanju prethodnog teksta, a najvažnije što sam tek kasnije shvatio da je g. Stanković POZVAN na dotični „intervju“ od listra Danas. Elem, izvinjavam se g. Stankoviću i čitaocima, a pitanja upućena na kraju ostaju i za njega, sve nas, sada ponajviše i za Danas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.