Zorana Mihajlović nakon što je tužilaštvo odbacilo prijavu zbog tragedije u rudniku Soko: Neću ćutati na nepravdu, laž i kriminal

Ostavite komentar


  1. Uvek su nadredjeni odgovorni zato primaju velike plate a na rukovođenje i dodatak. Tužno je što su tada kao miševi. Ako rukovodis rudnikom znači da si odgovoran za materijalna sredstva i za ljudstvo. Ali kod nas svi su odgovorni kad primaju platu dok ne treba da odgovaraju.

  2. Uvek u Srbiji kad te smene pokušavaš opravdati svoje bivše postojanje, zašto dok sediš u ministarskoj fotelji ne iskažeš svoj stav pa makar se kosio i sa onima koji su te postavili jer je ovo bila teška tragedija.

  3. Da li je ova žena zaboravila gde je bila u vreme nepravde, laži i kriminala. Evo da je podsetim, bila je u vrhu vlasti. I šta ćemo sad?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.