Zorana Mihajlović: Nije bilo eksplozije u rudniku „Soko“, rudari se ugušili metanom

Ostavite komentar


  1. Strasno, kakva tragedija, najmladji rudar koji je nastradao je imao samo 31 godinu. Ko je odgovoran? Da li je pracen nivo metana? Ko ih je naterao da idu u jamu? Drzavo, sram te bilo!!!

  2. Ostavku na cega ili sta. Sutra su Izbori, ona je nista.bice ambasador mozda ili se sakriti negde u Svetu i „krckati tesko zaradjene pare“ od unistavanja Srbije. Stvorenje bez imalo casti i postenja (skolski primer). Necu da napisem da ce je stici Bozija kazna jer je i Bog digao ruke od ovog prostora zvanog Srbija.

  3. Pre mnogo godinana slemu se nosio kanarinac i sluzio je kao uzbunjivac za metan. Al sada je 21. vek, valjda postoji neki bolji sistem. Mene bi bilo sramota da dam ovakvu izjavu kao ministar.

  4. Prvo je unakazen ZTP, pa i ostala javna preduzeca iz nadleznosti, zatim EPS definitivno sad nazalost ova tragedija…u Srbiji nema sistem niko nizasta nije odgovoran samo puni kofere uzimaj nikad vam dosta…

  5. Pod odma da g-đa ministarka podnese ostavku, ako neće neka je Vlada smeni. Šepuri se sa tašnom od 2.500 evra, a tamo rudari stradaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.