Zorana Mihajlović: Zorana na prkosima i visokim funkcijama

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Saga traje i na vasu zalost bice SNS na vlasti jos 4godine,a verovatno i vise.

  2. Veštački napravljena drama tj izrezirana frka koju sada forsiraju mediji jer se iza ko zna šta MULJA.
    Zoku zabole d…e kad mazne po svakom ugovoru par miliona. Ima nekretnine po belom svetu i pravi slavu po hotelima sa gostima iz am ambasade.
    Ajte molim vas… nismo ovce

  3. Kako god okreneš, ona ima veze s energetikom i EPSom. Da li se oseća bar malo odgovornom za stanje u elektroenergetici?
    A niste napisali gde je radila pre 20 godina.

  4. Српска манекекнка, доказује на шта је спала олва држава .

  5. Uhapsite najvece bivse Sindikalne Barosevacke mafijase koji su bili 30 god.na celu Sindikalne organizcije u Kolubari.Posebno Zorana Savkovic iz Barosevca koji se ponaaao kao mason u Auto garazi Rudovci.Taj nije izlazio iZ sindikalnog vozila i o trosku drzave.Lopovcina iz Barosevca.

  6. Nije da je bila neki ministar energetike, jer od nje je počeo sunovrat EPS-a, jer već tada je trenalo da se zabrši projekat polja E, a to je regulisanje Peštana, puta za Baroševac, stare kipe, pušten u rad jalovinski sistem ( sa evropskim partnerima), ali se stalo i nike se podržala Kolubara, jer je gospođa prešla u drugo ministarstvo, da može da opstruira preko dozvola i drugim plamskim aktima. Rezultat je poznat, a u svemu tome je deo krivice u rukovodstvu TENT a, koje generalne remonte na kptlovima nije uradila na sadašnji kvačitet uglja, a bili su dobro upoznati sa stanjem, đaba im putovanja u Nemačku, kad ništa nisu naičili. Tako da sad narod plaća, a gospođa ide okolo i opanjkava druge ali ne vidi sebe kao kednog od učesnika u ovom komadu. Bruka sebe, ali to joj je preneo Dinkić i Labus.

  7. Srušila brdo !! Dva puta !! A ti je hvališ. Pa ti nisi normalna ! Nwma vama pomoći još dugo ..dugo..

  8. Zorana je pod direktnom zastitom Amerike…tako da je jaca od Aleksandra Vucica.I uskoro mozemo da ocekujemo Zoranu na mesto predsednika Srbije.

  9. Takvu snalazljivu i dovitljivu zenu svi bi hteli u svojoj vladi,ona ako nema uglja trpa zemlju u peci i postize rezultate.

  10. Plovi bela lađa, plovi lađo, niko ti ništa ne može…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.