Zrenjaninu 3,5 miliona da uredi Karađorđev park

Ostavite komentar


  1. Ispravite boldovan tekst:
    „….Karađorev park, treb ada bud eobnovljev a pomoć u tome…“

  2. Znao sam da moj komentar i ovaj put neće biti objavljen,pošto u poslednje vreme masovno objavljujete budalaština koje svrstavate u komentare čitalaca. Izgleda da u Srbiji skoro niko nije imun na naprednjački virus. Zakačili i Danas.

  3. Džabe obnova parka, kada su SVE zelene površine u gradu prepune krpelja i buva. Krpelji su svi zaraženi opakom lajmskom bolešću koji prenose na životinje i ljude! Sredite ovu pošast u gradu, pa obnavljajte parkove!!!!!

  4. Prvo, pod obavezno ljubitelji kućnih ljubimaca da iza istih kupe izmet, da bi moglo da se prošeta po parkovima i dečica da se igraju u travi

  5. Da li znate da je u tom parku obeležen veliki broj zdravih stabala za seču, pored onih koja jesu starija i možda bolesna, i da će Zrenjaninci , ustvari, ostati bez najlepšeg parka u gradu? Obeležena su gotovo sva stabla. To je zapravo neizmerna šteta u najavi, nikako korost za stanovnike grada, možda za onog ko će to drvo prodati? Ovo je vest u kojoj se gradska vlast samohvališe i unapred amnestira od štete koju će da napravi pravdajući se da radi u korist građana. Umesto da sadimo drveće, da se zabarikadiramo iza višestrukog drvoreda za ceo grad, jer su nam doveli kinesku gumaru bukvalno pod prozore, gradska vlast seĉe i ono malo što je ostalo zelenila da nam napravi dušegupku u kojoj će život biti nemoguć.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.