Zrenjanin: Fantomi prekidaju štrajk zbog zdravlja

Ostavite komentar


  1. Samo njih dvojica da se u ime svih u Zrenjaninu, bore i unistavaju zdravlje? Lako je podrzavati ih iz kuce,siti,napojeni!

  2. Pre nego sto su se upustili u ovakav protest su mogli da se informisu detaljnije o eventualnim posledicama i svom zdravstvenom stanju. Nije moralo bas na njihovom primeru da se pokaze koliko se neozbiljno i olako ulazi u strajk gladju. U svakom slucaju ispravna odluka.

  3. Pa nista. Onda strajk gladju svake subote. To je dobro za zdravlje. Ali i medalja za stav i hrabrost sto se uopste iskazuje jasan licni stav u ovakvoj situaciji.

  4. Neki su za svoje ideale i život davali, apriori sam protiv ove vlasti na sve moguće načine, ali, ne, i ovako započete, i ovako završene.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.