Zrenjanin: Građanski preokret pozvao tužilaštvo da reaguje povodom „narodnih patrola“

Ostavite komentar


  1. Ko su ljudi u narodnoj patroli
    Zar policija to ne zna
    Neznam samo šta rade a primaju dobre plate

  2. Jako , jako opasno! Takve “narodne patrole” su u uniformama marširale gradovima na jugu Ukrajine . Sad skoro da nema više tih “junaka” , ali ni gradova .
    Dakle , jako opasno !!
    Jer , śta ako “patrola” izdeveta pogrešnog ( ima jedna stari ali odličan film, mislim da se zove Pravo naroda, kad žrtva nasilja, uzima pravdu u svoje ruke . I sve je OK – dok jednom ne pogreśi) .
    A postavlja se pitanje – šta će biti kad “patroldžije” nalete na nekog ko je naoko slab – a pod jaknom crni pojas. Ili Kalaš? Onda će biti “ divan momak, sportista, humanitarac…”
    Sve je ovo delo onog domoždenog Vulina, koji u želji da se što više dodvori gazdi , svaki njegovu misao , desetostruko pojačava !!
    Opasno, jer će se stvar oteti kontroli i napraviće neko veliko zlo. A nije vreme za to , svi su skinuli rukavice . Sankcije se zavode uredbama , a sila diže na jedan telefonski poziv .
    Dakle , nije vreme za ovakve svinjarije !

  3. Naravno da treba da postoji Narodna patrola. Zapitajte se da li je bilo i koliko je bilo pokušaja silovanja i silovanja od strane migranata samo u Srbiji ali se o tome ćuti na tv. Zato tišina…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.