Zrenjanin se priprema za olimpijadu školske omladine Vojvodine 19 SOSOV konstitutivna sednica

Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine biće održana od 19. do 22. maja u Zrenjaninu, a direktor 9. SOŠOV-a biće Jovan Lekić, odlučeno je juče na konstitutivnoj sednici Organizacionog odbora.

Na čelu Odbora je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, dok je potpredsednik gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Članovi Organizacionog odbora su Aranka Binder, podsekretar Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Branko Vujović, viši savetnik u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, Jasmina Juras predsednik Sportskog saveza Vojvodine, Vojin Jovančević, savetnik u Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Vukosava Đapić Atanacković generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Kristina Bačić, predsednik Saveza za školski sport grada Zrenjanina, Danijel Šebez, v.d. direktora Javne ustanove „Sportski objekti“ Zrenjanin, mr Branislav Tešić, predsednik Saveza za školski sport Vojvodine i Jovan Lekić generalni sekretar Saveza za školski sport Vojvodine.

Očekuje se da će ova najveća sportska manifestacija učenika Vojvodine okupiti više od 4.000 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola i njihovih nastavnika sa teritorije autonomne pokrajine, koji će se takmičiti u 15 sportskih disciplina.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari