Zrenjanin: Tržni centar strave ispod trga Zorana Đinđića, radi jedino parking

Ostavite komentar


  1. Ima li nesto u Zrenjaninu da nije strava? Ne razumem , pocevsi od vode za pice, ljude koji tu zive i sve podnose.

  2. Pišite malo kako je jadan grad i kako ništa ne funkcioniše i kako svi idu i kako nema ništa u njemu….

  3. Ste čuli za Srbobran? Kikinda? Bečej? Novi Sad i Beograd su pojeli Srbiju. Bukvalno.

  4. Da,ruglo vec 15 godina…steta.. Zrenjanin upropasten grad,smisljeno,od svih vlasti unazad 20 godina..ljudi odlaze u druge gradove da rade,jer su sva velika preduzeca u kojima se radilo namerno unistena ,prodata kabadahijama,kriminalcima,tajkunima..

  5. Bas sam danas prolazila tuda, jer je moj trogodišnji sin želeo da vidi kajakase. Prolazim i mislim, kakvo ruglo u centru grada, na samoj obali Begeja, koje bi moglo da bude top destinacija za razne objekte. Imate utisak da se tu okupljaju narkomani i da niste ni malo bezbedni… Kako to nikome ne smeta? Ne razumem?!

  6. Pare koje su uložili u Aviv park pa danas Big centar, bolje da su uložili u sam centar bilo bi mnogo bolje i lepše i ovako nam je leti centar pust … I za turizam bilo lepše, bilo bi mnogo bolje.

  7. Bože kako tužan grad Zrenjanin.Od 2000 samo tone i propada.Nekad živ i lep grad a danas…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.