Zrenjanin: Zašto je voda žuta?

Ostavite komentar


  1. SNS.ovci ce reci da je voda zuta zbog Djilasa, Jeremica i Obradovica, ali ne vise i zbog Sase Jankovica. A mozda ce i samo reci: zuta je zbog „zutih“.

  2. Od kako grad „vode“ DSS,SRS,DS,SPS ispljuvci u liku i (ne)delu SNS bratije,voda je kao i gradjani Zrenjanina „crna“ od muke !!!

  3. Zrenjaninci, u normalnim drzavama se gubi vlast u lokalu zbog ovakvog skandala! Ujedinite se i rušite tu bagru više!!!

    1. Ako ste iz Zrenjanina, znate veličine i obime „buntovničkih potencijala“ Zrenjaninaca; ako niste, sad znate koliki su!!!

  4. Opet je akcenat na politici umesto da bude na zdravlju…Ako se zdravlje izgubi jer o njemu ne vodimo računa neće Vam pomoći ni Vučić ni Đilas ni Pera ni Mika. Bolje da mislite o tome kako da makar svojim ukućanima obezbedite iole zdravu vodu nego da li su za to krivi plavi ili žuti ili crveni. Rešenje postoji jer srećom postoje na tržištu uređaji za prečišćavanje vode ali o tome se mnogo manje govori nego o politici!

    1. Tacno tako. Godinama se kao nesto busamo, uradicemo ovo ono, a na kraju nikom nista, oni teraju po svome. Ne treba da trujemo decu i da im dajemo da piju tu prljavu i zagadjenu vodu. Kupis lepo Nobelov aparat npr za preciscavanje vode i znas sta pijes.

  5. ja zivim u Beogradu i vrlo cesto se desava da voda par minuta bude zuta, odlucila sam sto pre da ugradim uredjaj za prociscavanje vode , da sam bar sigurna da pijem zdravu i cistu vodu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.