Zrenjaninac petomilioniti posetilac jagodinskog akva parka: Dobio vaučer za trajno besplatan ulaz za celu porodicu 1Foto: Akva park

Akva park u Jagodini tokom vikenda posetio je petmilioniti posetilac.

Kako prenosi portal Centralmedia, reč je o Zrenjanincu Nenadu Babiću, koji je sa četvoročlanom porodicom došao na odmor u akva park u Jagodini.

Babić je kao nagradu dobio vaučer za trajno besplatan ulaz u akva park za celu porodicu.

Njega je na ulazu u dočekalo rukovodstvo ovog zabavnog parka i pored vaučera uručilo mu je tablu koja simbolično označava da je on petmilioniti posetilac.

– Akva park u Jagodini radi 16 godina i naša služba vodi urednu i tačnu evidenciju od prvog dana koliko je ljudi iz zemlje i inostranstva prošlo kroz naš akva park. Kada se sve sabere sa dnevnim, mesečnim i grupnim kartama došli smo do cifre od pet miliona posetilaca. Slučaj je hteo da to bude Nenad Babić, kaže direktor akva parka u Jagodini Zoran Gligorijević.

Babić ističe da je veoma iznenađen nagradom i da ih je na blagajni dočekala zaista lepa vest. On se zahvalio upravi akva parka i gradu Jagodini na ovoj neočekivanoj nagradi.

– Treći put dolazimo iz Zrenjanina u Jagodinu samo ove godine. Iako smo 250 kilometra udaljeni od Jagodine i sada ima već dosta akva parkova u Srbiji i mnogo bližih nama, dolazimo u Jagodinu jer je ovaj fantastičan. Ima sve što treba da ima i za decu i za starije po povoljnoj ceni, istakao je Babić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari