Zrenjaninci prikupljaju pomoć za Anitu Pager 1Foto:N.S.J.

Nakon što su u januaru organizovali humanitarnu akciju za pomoć mladoj sugrađanki Aniti Pager, Zrenjaninci nastavljaju da prikupljaju pomoć pa za lečenje ove devojke.

Nova akcija prilikom koje će se prikupljati sredstva za lečenje mlade Zrenjaninke održaće se tokom marta, kada je planirano da se održi humanitarni turnir u malom fudbalu u naselju Mužlja.

„Cilj turnira je da pokušamo da prikupimo što više novca za lečenje i naravno jedno prelepo druženje. Na ulazu će biti priložena kutija za donacije i molim sve koji mogu, ali naravno prema svojim mogućnostima, da doprinesu donaciji. Takođe, pozivamo i navijače i humanitarce , da uživaju u jednom plemenitom i humanitarnom sportskom danu“, poručuju organizatori.

Humanitarni turnir u malom fudbalu za Anitu Pager održaće se 25. marta u Mužlji, u sali koja je smeštena u dvorištu crkve. Sala ima tvrdu podlogu i tribinu za navijače. A pre početka turnira, pozivaju organizatori, svi mogu da upute SMS 1425 na 3030.

Anita Pager je 2018. godine doživela nezgodu, kada je pala sa drugog sprata, nakon čega je ostala nepokretna. Tom prilikom zadobila je brojne povrede a sada joj je neophodna pomoć kako bi prikupila novčana sredstva koja su joj potrebna za epiduralnu stimulaciju, fizioterapije posle intervencije, putne troškove kao i za medicinska pomagala. Kada nije na terapijama Anita se bavi ručnim radom, pravi nakit i tako razvija finu motoriku ruku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari