Zrenjanincima se svideo Noćni bazar pa ga ponovo organizuju 1Foto: M.P./Danas

Novosadska manifestacija Noćni bazar imala je odličnu i posećenu premijeru pre mesec dana u Zrenjaninu, pa je njena repriza najavljena za petak, 22. jul na Maloj pijaci u Jug Bogdanovoj ulici.

Marija Radojčić, pokretač i organizatorka novosadske manifestacije kojoj se priključio i Zrenjanin, ne krije zadovoljstvo zbog interesovanja Zrenjaninaca za program koji se priprema.

“Verujem da će Zrenjaninci i ovoga puta posetiti Noćni bazar bar u broju kakav je bio prethodno. Bazar kao mali karavan putuje po Srbiji, ovog meseca čak šest događaja organizujemo i zadovoljstvo nam je što opet možemo da budemo kod vas. Pokazalo se da zaista ima smisla ovako nešto raditi u Zrenjaninu i dobro je da ljudi ovde zaista imaju svest koliko je važno i korisno da kupuju od malih proizvođača, koji će izlagati i ovoga puta”, kaže Marija Radojčić.

Branislav Dobrijević, rukovodilac odeljenja pijaca u JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjanin, rekao je da posetioce očekuje veliki broj izlagača, oko stotinu, ali i prigodan zabavni program.

Organizatori su najavili bogatu ponudu na tezgama, od gastronomskog do robnog dela, predmeta za domaćinstvo, ručno pravljenih igračaka, domaće kozmetike, nakita.

Održaće se i zabavno-muzički program, koji počinje u 20 časova, a sve prisutne zabavljaće duo “Nautilus” iz Novog Sada.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari