Zrenjaninska fabrika vode prodata arapskoj firmi

Ostavite komentar


  1. Sta prodata, kako prodata?? Vlast opet sprovodi lopovluk i javasluk na ocigled gradjana. Glasaj u aprilu da sklonimo mafiju!!

  2. Znači još jedna u nizu prevara SNS, a koju plaćaju gradjani Zrenjanina i Srbije. Vode za piće i dalje nema???? napreDNO nema šta.

  3. bravo srbijo ovo je preslo sve granice sad jos prodajte i zrak bravo vucicu

  4. Opet neki dvoglavi Arapin? Ovi prepisuju iz starih humoristički serija, a do kraja se očekuje klimaks apsurda u maniru Monty Pajtona.

  5. Stvarno fabrika u Zrenjanin a sediste u beograd tamo odlaze direktorske plate,osiguranje kola,vecere,ruckovi… i onda beograd najrazvijeniji a u Zrenjanin radnicima minimalac.

  6. Žašto ovu Fabriku nije kupio žedni grad ili JKP Vodovod i analizacija pa da sve ostane u našim rukama? Kao nemaju para, a još više, 450 miliona su poklonili Ling longu za izgradnju vodovoda i skoro toliko Milenijum timu da bi „razminirao“ 100 jutara poklonjenog poljoprivrednog zemljišta. Teško im je dati za svoj narod koji je žedan 18 godina!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.