Zrenjaninski odbornici zabrinuti zbog fabrike vode, traže obraćanje novog vlasnika

Ostavite komentar


  1. Priča, priča, priča,…… Jednu te istu priču vrte iznova i iznova, a rešenje ne nude

  2. Ma zašto biste vi odbornici raspravljali o gradu koji ste uništili, nećete valjda sada da se posipate pepelom i prebrojavate katastrofe koje ste napravili? Nije ugodno….zato samo bahato napred, kako ste već navikli.

  3. Ako su kupili fabriku vode da li su time dobili i pravo na snabdevanje grada ispravnom vodom za pice? Da li je to ista firma koja će raditi i preciscavanje otpadne vode? Ako je tako onda smo obrali zelen bostan, zar smo mi toliko nesposobni za dve ili prebogati da sve placamo , a neko se možda omastio i onda će firma iz pustinje da nam ,,deli“ našu vodu. Ovo je dno dna, kraj.

  4. Nemate vodu vec godinama a glasate za vlast koja vas mori zedju a uskoro cetee biti gladni i mozda u ratu zahvaljujucu toj istoj vlasti.

  5. Kako takva vlast dobija izbore? Da li neko ima logično objašnjenje, a da ne uvredi inteligenciju građana?!

  6. Nema šta pitanje je na pravom mestu, ali slušaoci su ovce, ne vredi im ni govoriti, sve to mora jedn pastir da tera!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.