Žujović: Kentaur soj korone brži i gori, većina će misliti da je banalna infekcija

Ostavite komentar


  1. Dvije vakcine primila i preboljela deltu teži oblik ..Valjda posjedujem neka antitijela..Stvarno više beznađa odakle ponovo da krenem,da se bodemo ponovo ili da sve to pustimo kraju ..?

  2. I šta predlaže da nas pozatvarate po kućama, kao u Kini. Probija masku i sve vakcinisane, što znači nema leka. Al ne širite paniku!

  3. Pa ako su simptomi „banalni“ koga je onda briga?! Znaci da je slabiji od obicnog gripa. Inace je cilj svakog virusa da bude sto slabiji i sto rasprostranjeniji, i ako je tako i sa ovim, onda nek mu je sa srecom, tj moze da „protrci“ kroz mene kad hoce.

  4. Дрш се докторе, још није стигао Киклоп.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.