Žujović: Loše zdravstvo i nedostatak kanalizacione mreže su sramota Beograda

Ostavite komentar


  1. Kad bi se svaki gradonacelnik i predsednik opstine birao individualno po imenu i prezimenu (kao predsednik drzave), bilo be mnogo bolje. Ovakav izborni sistem je veoma podlozan korupciji i dobar je za strane sile koje mogu da imaju veliki uticaj.

  2. Kad bi vlast podrzala otvaranje privatnih ordinacija i bolnica, zdravstvena (bolesnicka) zastita bi bila veoma bolja. Ne razumem zasto zdravsveno osiguranje ne pokriva privatne klinike.

  3. Dok se god običan čovek spočitava i unižava,a njegova prava kao ljudskog bića budu trinaesta rupa na svirali,ma ko god bio na vlasti, do tad ni kao narod ni kao društvo nećemo ići napred,već ćemo pod okriljem beskrupuloznih pojedinaca i grupacija uvek biti na dnu savremenih i civilizovanih društava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.