Zukorlić da se izvini za uvrede, pa onda funkcije

Novi predsednik BNV Esad DŽudžo o unutarbošnjačkim odnosima i planovima za četvorogodišnji mandat

Ostavite komentar


  1. Srbija je Vasa drzava i nema potrebe da trazite bilo kakvo organizovanje unutar Srbije,

  2. Esade cenim što si po nacionalnosti Bošnjak, ali ne mogu da čitam te gluposti kako ste vi Bošnjaci starosedeoci na Balkanu. Gospodo vi ste poteklom Srbi, il ređe Hrvati. Veru ste primili od Turaka, a to što ne želite da budete Sbi, ne znači da od Srba niste potekli. Dosta je tog blesavljenja i izmišljanja istorije. Ako niste Srbi, budite ljudi.

  3. Ništa ja njemu od funkcija ne bih dao. Bez razloga se buni, a dobro znamo da su Bošnjaci poštovana manjina u Srbiji.

  4. Sandzak nije bio samostalna pokrajina niti ce to biti. Bosnjaci imaju svoja prava i ta prava im niko u Srbiji nece uskratiti.

  5. Ne znam da su Bošnjaci imali bilo kakav položaj u bivšoj zajedničkoj zemlji , kako tvrdi ovaj što se stidi prezimena svoga oca i dede, jer tada nisu ni postojali Bočnjaci . Postojali su Srbi ,Hrvati ,Muslimani, Crnogorci ,Slovenci,Makedonci, Albanci i da ne nabrajam još neke manjine ,ali kolk’o se ja sećam , Bošnjaka se ne sećam.

  6. Drzava je podrzala preko svog vecitog pijuna Rasima Ljajica formiranje BNV-a na celu sa Sulejmanom Ugljaninom a ne ovim Dzudzom. Kako u jednom tekstu za Danas rece prof.Slezovic BNV bi trebalo da se bavi kulturom a najvise bosanskim jezikom, a Bosanski od politicara koji su kandidovali liste za izbore BNV govori jedino Zukorlic. Pustite Dzudza da cujete kako govori. I treba da se zna da visoki funkcioneri SDA ne salju decu na Bosanski u skolama. A ravnomernu zastupljenost u drzavnim institucijama Sulejman Ugljanin dvadesetak godina pominje kad je u opoziciji i nista. Tako da ce i ovo BNV kao i predhodno da sluzi za dovijanje, ne kidajte se mnogo komsije iako bih ja voleo da je drugacije.

    1. Dzudzo govori bosanskim jezikom. Nesto si ti, prijatelju, pomesao. Dzudzo je oduvek govorio bosanskim.

    2. Nije mi jasno kako ja razumem sve što Zukorlić govori , kad ja ne znam ni jedan drugi jezik osim srpskog. Razumem šta priča i ovaj Džudžo , iako ti Mirza tvrdiš da on priča nekim trećim jezikom. Blago meni , postadoh ja poliglota!

  7. Čitav galimatijas je nastao zbog vere .Vera u redu.Ali morate biti zajednica Srbije,a ne u Srbiji(ekspozitura Bosne),Morate biti lojalni Republici Srbiji!!!

    1. Kad vi budete u Bosni lojalni Bosni bicemo i mi. Nikad nam vodje verske nece biti u Beogradu pored Pazara i Sarajeva. Ne mozete nam verske autoritete nametati kao sto ste birali Rasima Ljajica 20 godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.