Zukorlić za ostavku ombudsmana, Janković odgovorio

Saša Janković: To je moja zakonska obaveza

Ostavite komentar


  1. Da, uloga zaštitnika gradjana je da štiti sve gradjane , ali ne i kod ilegalne gradnje, pa kako bre Zukorlicu smeš da javno kažeš da si i ti nelegalno gradio.

  2. Čudna neka logika da zaštitnik građana treba da štiti građane i ako čine krivično delo. Još čudnije je da vlada za rad mira međ Bošnjacima brani policiji da interveniše. Ako znamo da će se verovatno kadidovati za predsednika Srbije, kao uostalom i Ljajić ovaj napad na Sašu je i očekivan. Zukorlić je osnovao IZ u Srbiji da bi bio starešina te fantomske IZ. Ušao u vlast da bi se bahatio i najzad postao presednik skupštinskog odbora za prosvetu da bi mi priznali njegov privatni fakultet.

  3. Da postoji i "p" od pravne drzave u Srbiji, gosn““ Zukorlic bi vukao bukagije umesto da daje izjave…

  4. A šta bošnjačka demokratska zajednica ima sa Zaštitnikom građana Republike Srbije?Smeta im istina koju je Zaštitnik izrekao?

  5. Meni se cini da je ovaj istup Zukorlica najbolja podrska kandidovanju Jankovica za izbore.. Pa, Sasa, zgrabi je i ne ispustaj! Bez malo demagogije niko u politici nije uspeo.

  6. "Zukorlić je najavio da će sve učiniti da zakonitost u Srbiji bude vrednost koja će jednako biti dostupna svima"

    Koja ironija, koji cinizam, koje silovanje mozga i inteligencije, izjavljuje čovek?, koji traži nečiju smenu jer ovaj ukazuje na nezakonitosti koje sprovodi, gore spomenuti!

    E, sada ako je Zurla mislio da će svima dozvoliti da bespravno grade, da ne poštuju ili se oglušuju o zakone ove države, tada je on najverovatnije mislio,

    "da će sve učiniti da anarhija u Srbiji bude vrednost koja će jednako biti dostupna svima"!

  7. Navijač sa severa naučio da sve rešava onako, u prolazu i kako mu trenutno raspoloženje kazuje. Važno je da je protiv Srba.

  8. O Bože! Da li postoji igde na svetu nešto slično ovome? Predsednik vlade,koji se kune da je samo on pošten,a ovi drugi ne valjaju,staje u odbranu jednog kabadahije,koji svoju nelegalnu gradnju pravda time,što to i neki drugi rade!?Po svemu sudeći,Vućić nije imao kuda,jer u njegovom naj bližem okruženju,postoje isti lopovluci!

  9. KADA se Verska Mantra Zameni za,,provincijenciju,, ,,liderske stranke,,Sve Se,,Može,,posebno ako SAŠA JANKOVIĆ,jma,,nepodobnu,,Leniju ,, u Odnosu na,,lideovo,,shvatanje,,INSTITUCIJA.

  10. Ovo sto prica uvazeni muftija Zukorlic je toliko netacno da se jezim. Zadatak ombudsmana jeste, u najsirem smislu, kontrola zakonitosti rada izvrsne vlasti. Otuda, pozivanje muftije da on ovime ne stiti narod nema veze sa zivotom, niti bi ombudsman radeci svoj posao treba da se rukovodi voljom naroda. NJEGA INTERESUJE SAMO I MORA DA INTERESUJE SAM ZAKONITOST, a toga ovde nema, pa zato zulja sve…ovo pisem kao dipl pravnik, sto isticem samo radi toga da bi se razumelo koliko muftija masi poentu….

  11. Zukorlić je jedan bahati sebičnjak koji se zaklanja iza Bošnjaka, a ulazak u Skupštinu je najkraći put da ne odgovara pred zakonom, tako da je veoma providno što danas veliča Vučića, a sutra će ga pljuvati. Red bi bio da položi račune i da ne plaši ljude oko sebe od nekavih izmišljenih sukoba ako mu se stane na put za divlju gradnju i privatni fakultet koji je prilika za sticanje ogromne količine novca. To nema nikakve veze sa religijom, već su u pitanju samo njegovi interesi i povampirena sujeta koja nanosi ogromnu štetu narodu kome, nažalost, i on pripada!

  12. Šta pričati sa čovekom koji može tako nešto da izjavi?!! Mislim na Zukorlića.
    To nije ni bahatost, ni bezobrazluk, takvo razmišljanje i takve izjave još iznete u javnosti, u vršenju javne službe su za oduzimanje poslovne sposobnosti.

  13. Srušiti sve nelegalne objekte .Početi od Nikolića pa sve do Zukorlića. Onda nema ko da se ljuti ili plaši nereda.

  14. Sad mi je jasno koji je osnovni motiv zaštitnika da angažuje Kajlove marince za rušenje nelegalnih objekata u Savamali!

  15. Šta je problem moderatoru avav-a iz Danasa u vezi komentara "Ustav i zakoni "kojeg niste objavili…? niste se valjda uplašili ovog avav-bota,sad se aktiviraju svi spavači iz armije avav botova koji bi da suspenduju pravnu državu i prave haos,napadajući one ,koji štite pravnu državu i vladavinu prava,da se ne bave upravo svojim poslom i prave haos. Iza svega se krije apsolutizam i bahatost "vladara života i smrti"…sve u cilju krađe i kriminala !!!

Ostavite komentar


Društvo

U Beogradu oboreno 100 stabala bez plana i objašnjenja 10

U Beogradu oboreno 100 stabala bez plana i objašnjenja

Na prostoru iza "Beo šoping centra" u Beogradu već duži period traju radovi na raščišćavanju terena, a kako je za FoNet izjavio Miloš Vučković iz Udruženja "Naša mesna zajednica" prošlog vikenda krenuli su i radovi na rašćišćavanju placa od drveća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.