Žunić: Srbija konačnu presudu Mladiću dočekuje u atmosferi negiranja genocida

Ostavite komentar


  1. Zašto se uporno pozivaju Srbi da priznaju genocid. Jel to znači da Srbi nisu imali žrtve, da su ostali bili anđeli. U Kravici i okolnim selima ti isti muslimani iz Srebrenice su ubili zverski sve Srpsko što se mrdalo. U šta to spada ako nije genocid!

  2. „Uglavnom se krećemo između dva polariteta – prvi su političari koji otvoreno slave Ratka Mladića kao heroja, a drugi polaritet je negiranje da je u Srebrenici počinjen genocid, već se koriste sintagme da je to bio ‘veliki’ ili ‘strašan’ zločin“, rekla je Žunić.
    Госпођо Жунић, у Сребреници није било ни злочина ни геноцида, у Сребреници је био РАТ, као и на целом простору бивше БиХ. Ви то добро знате, као и Ваши налагодавци, али сте плаћени за то да лобирате како је тамо био геноцид.

  3. Srce malo kako se ona samo bori. Pošto im je veliki donator Fondacija H. Bel (Nacista dobitnik Nobelove nagrade) pretpostavka je da nikad neće potegnuti pitanje neisplaćenih ratnik odšteta Nemačke.

  4. Molim gospodju Žunić da nam pročita definiciju genocida.
    Uzgred da nam objasni kako vidi Jasenovac, da li je to genocid, Goli Otok, streljanje djaka u Kragujevcu, naredba Vermahta 100 za jednog, nasilno pokrštavanje u katoličku veru, muslimansku, Ćele kula,…
    Čisto da znamo o čemu pričamo i ko nam priča…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.