Žuti karton Srbiji zbog nabavke Pancira od Rusije

Da li će kupovina ruskog raketnog sistema aktivirati sankcije našoj zemlji po Zakonu o suprotstavljanju američkim protivnicima kroz sankcije

Ostavite komentar


  1. Gospodine novinaru, karton koje boje je Srbija dobila kupovinom helikoptera od Francuske? Koliko se razumem u „botaniku“, Francuska je u EU i NATO, šta sad?

    1. E jesi mu odbrusio, svaka čas.
      Baš ti novinari svašta pišu, a ne konsultuju se sa partijom.

    1. Za one koji jos uvek nisu shvatili. Nije problem u tome sto nismo kupili oruzje od Amerikanaca vec, problem je u tome sto kupujemo od Rusa. Zar Vam zahtevi da mrzimo Ruse i, u isto vreme, da volimo Albance , dovoljno ne govore o americkom neverovatnom licemerju. Kada ostanemo sami, bez ruske podrske, makar ta pomoc bila samo retoricka, ovi licemeri bi mogli da nam rade sta god pozele. Bili bismo u goroj situaciji nego Indijanci u SAD.

    2. Vala jeste….. Ljudi 2 komada…..Da je 30 ili 40, pa da se pravi problem, ali 2 komada je statisticka greska…… E sad, drugo je ako Ameri hoce da te j…… Ali ovo je ravno kupovini 100 pusaka….. Proizvodi se VBR Orkan, koji nije u naoruzanju Vojske Srbije, zbog suseda, a izvozimo ga….. Ne znam da smo uveli u naoruzanje Orkane, sta bi bilo…….Ovo nije napadno oruzje….. 2 MiG-a i par stotina tenkova te ne cine silom, vec Udruzenjem lovackog saveza…. I ovo rukovodstvo toliko podilazi Amerima da je malo verovatno da bi dobili sankcije i za S 400….. Bitno je napraviti 3 km puta kod Podujeva (Auto-put Drac-Tirana-Pristina-Podujevo)…. U taj put je pola Administracije USA ulozija pare…..Vidim da postoji volja da se udovolji Amerima…. Prema tome….. Zeleznicki i avio saobracaj su mazanje ociju…… Sta Srbija dobija?????? Naravno nista…….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.