„Zvala se Dobrila, volela je učenike, a učenici su joj došli glave“: Potresna priča iz jedne srednje škole u Srbiji

Ostavite komentar


  1. verujte,sve kreće od kuće,normalne porodice,gde se uči šta je empatija ,ljubav,humanost,prijateljstvo.Ako porodica zakaže,stradaće još mnogo Dobrila,i ne samo Dobrila….

  2. Kakva tuga i užas. Tako će gledati i decu, i roditelje, i komšije, i svoju decu jednog dana. Zveri.
    Spokoj jadnoj Dobrili

  3. Roditelji vaspitavaju decu, sa roditeljima treba da razgovaraju državne ustanove policija i centri za socijalno staranje. Nije dovoljno pričati samo sa decom. Prave krivce, roditelje, kazniti za neljudsko ponašanje njihove dece.

  4. Čitam i plačem… A oni su gledali i navijali… Kakvi ljudi će postati od ovakve dece…

  5. Pravi profesor i sada i oduvek… Šteta što svi delovi društva svoj posao ne shvataju kao ovaj profesor.

  6. Pogledajte uvod u Pekinpoov film DIVLJA HORDA, mislim da je autor hteo da kaže da je zlo iskonsko i urođeno svima, pa i maloj deci koja rastu u tzv konzervativnoj sredini.

  7. Bravo profesore sada bi trebolo da shvate da je svaki zivot zivog bica vrijedan toplo se nadam da se iz dubine duse kaju za ovaj cin jer nista manje nebi vrijedilo spomena

  8. Svoju decu smo muž i ja vaspitavali po „receptu“ kako su naši roditelja. Imamo divne zrele ljude, uspeli smo hvala Bogu ! Ali sada pratim događaje i vidim da je sve pošlo naopako od kako su roditeljima I nastavnicima ukinute stare dobre , proverene “ vaspitne“ mere. Predali ste decu u ruke psiholozima (bez uvrede) ! Pa onda najbolje odmah po rođenju dajte decu u “ ustanovu“ . Odavno deca tuku babe, dede , roditelje … pa I ubijaju ! Dokle??? Velika je greška napravljena. Duboko žalim Dobrilu Profesoru se divim i veliko poštovanje za njegov stav i ovaj gest objave. Pravi je čovek

  9. Strašno ! Za ovo ne možete kriviti „vlast“ , za ovo su odgovorni isključivo roditelji koji vaspitavaju svoju decu, kao i prosvetni radnici koji su odavno zaboravili da im uloga nije samo obrazovna, vec i vaspitna (mada, deo njih je i sam nevaspitan i rost, pa sta očekujemo…koga ce oni vaspitati). Ne mozemo kriviti drustvo, jer smo svi mi deo drustva !

  10. To nije istina, prica jeste dirljiva jadna maca jeste stradala, ali ucenici nisu navijali, cak su održali i minut ćutanja zajedno sa nastavnim koja je obožavala Dobrilu. Nemojte odmah sva koplja na decu, ta skola ima malo dvoriste a ima i skolskog policajca pa i nastavnike, zasto niko od njih nije izasao da bude hrabar. Kriv je grad Pvo i zoo higijena zato sto ne reaguju.

  11. za nasu decu?mislite monstrume? naravno za ovo nece niko da odgovara, deca i roditelji ce proci ne kaznjeo i zaboravice se. mrzim ovu drzavu sve vise i vise svaki dan….

  12. Tužno je, u šta se kao društvo pretvaramo! Neverovatno je koliko zlobe može biti u tako mladim stvorenjima, i to na žalost ne samo prema životinjama. Svedoci smo da i u slučaju vršnjačkog nasilja nad nekim detetom, okolina navija i niko ne pokušava da pritekne u pomoć žrtvi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.