Zvezda protesta na Slaviji Petar Jojić Perčoli (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bravo, samo na svaki način izbeći privokatire, jer njima je cilj da naprave haos i onda optuze nas normalne. Gledam nesrećni Pink, bruka kako lažu i kako izvestavaju sa skupa. A posto u Srbiji veliki deo gleda Pink i ostale tv.kanale slične . Oni ne mogu ni da vide ni da čuju drugu sliku…..

  2. Svaka cast Petru Jojicu i svim gradjanima za optimizam i resenost da se nas vazduh, voda i zemlja sacuva i probudi svest o zajednistvu i konstruktivnom – o Zivotu !!

  3. Bravo momci…vi ste nam jedina nada
    Ljubim vas!
    A vrhovni vođa otišao baš u tom tetminu da vodi divan s narodom!
    Smešno…

  4. Pa bravo! Moramo stati na put Vucicevim sejačima mrznje da bismo povratili ljudskost i zajednistvo kod ljudi.

  5. Bravo, ovako se brani dostojanstven život! Ovo je prava slika našeg grada i bilo bi lepo da obiđe svet.

  6. Suze mi gurnule na oci…Pesma nas je odrzala njojzi hvala to mi je prva misao koja mi proletela kroz glavu gledajuci video o protestu…

  7. Momak je sjajan. Bravo Petre.!! Bio si kruna protesta na Slaviji. Zbog takvih divnih mladih ljudi, ovaj rezim mora da padne!

  8. Sve je to super samo mi nije jasno kako to da ko god je bio prozvan ovih dana imenom i prezimenom bilo od demonstranata bilo od batinasa ima i nadimak?
    Ko su svi ovi likovi Crni, Percoli, Boske…? Jel im to umetnicka imena?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.