Organizovano skretanje pogleda: Zašto većina medija ignoriše hapšenje sinova Zvezdana Terzića?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. U ovoj Srbiji niko im ništa ne može.To nisu deca to su iskompleksirani kreteni.Oni mogu i da ubiju bez posledica.Mada i ovaj menadžer nije cvećka, ko ti daje za pravo da za malo ubiješ čoveka.Braniće ih bizon ili brat Dušana Savića. Oni u ovoj državi ne gube sporove.

  2. Tata im je teski kriminalac pa nece iver od klade. Njegovim sinovima je zabranjen ulazak u C. Goru. Svi imaju dozvole za oruzje i nosenje, a postenima je oduzeto

  3. Bice kao i sudjenje mladom Mitrovicu. Covek je sam sebe tukao pistoljem jedno 30 puta u glavu a kad nije uspeo sam sebi da razbije lobanju skocio je glavom na beton. Oni su zbog toga doziveli emocionalni sok i trazice odstetu od ovog coveka. Sto bi rekao Bata Stojković „djura ce ti oprostiti sto te je tukao“!

  4. Ovo je nazalost,mafijaška drzava.Mada gledajući i prilike u svetu,sve je napravda,oholost.Tako da ceo svet polako tone u nestanak.

  5. Izgleda da se podmladak sprema da preuzme drźavu kad se stariji umore pa sad samo malo veźbaju? A vežbaju i mediji, tužioci, sudije…to je sve uigran tim? A vi baš navalili da pišete, nećete sa njima da se igrate? :)))

  6. Jesan od njih koji radi u BIA – a ( i ide na posao Poršeom , jer ga je blam da vozi službenu Škodu ) je verovatno branio državu ! Tukao je čoveka službenim pištoljem – to se radi kada si na dužnosti ….

  7. Vi u redakciji nikako da se umorite. Taman sam počeo da čitam tekst s radoznalošću, kad izete ime predsednika pa prestadoh.
    Uozbilji te se, to smara . Ispašće na kraju da je on i fudbal izmislio. Dajte malo i ozbiljnih stvari, da vas ljudi čitaju i ozbiljno shvataju.

  8. Neznam zasto neobaveste gradjane o hapsenu Terzicevi sinova. Ali neznam sta cekaju da Nas obaveste kad ce I Terzica direktora zvezde uhapsiti.a onda I njegovog sefa.

  9. Nije mi jasno kako deca jednog Doktora nauka mogu ovako da se ponašaju, prosto je nemoguće…

  10. Pa još nisu pušteni?!? Aaa, to zato što je Vučić zatrpan govorancijama, otvaranjima… ne stiže da naredi tužiocu da obustavi postupak… Čim budu pušteni, eto Njemu tema: „izdajnički, Šolakovi mediji su pisali o hapšenju poštenih momaka, iz ugledne porodice…“

  11. Presretnu čoveka sa prijateljem i majkom, u sred Beograda, polome mu nogu i glavu pištoljima i palicama – to nije vest. Ispostavi se da su u pitanju sinovi direktora jednog od najvećih klubova u Srbiji – ni to nije vest. Jedan od njih je agent službe bezbednosti – pa onda ni to nije važno. Svako od nas treba da se zabrine za svoju bezbednost u ovakvoj zemlji, sa ovakvim medijima.

  12. Riba uvek smrdi od glave (srpska politička vlast) a smrad je vec dugo vremena nepodnošljiv.

  13. Posle vaš prve objave vesti sam bas pokušao da nađem vest o braći Terzić,nigde nije objavljena!Informer,Kurir,Blic,….samo neke stare vesti o tome ko je sa kim bio u ljabavnim avanturama braćale..no comment

  14. Neobjavljivanje istine o nasilnistvu suspendovanog konzula Hrvatske je slicno ovome. Zasto se cuti i ko stiti nasilnika H.V. a unistava suprugu i decu. Poznati se uvek stite, uglavnom muskarci. Zaista sramno.

  15. Cela postavka fudbala u svetu je čist kriminal, nećete valjda da mislite da je kod nas bolje.komično

  16. Meni je dovoljan vas odlicni naslov i dalne ne moram ni da citam.Zasto bi mene interesovslo ko je na vlasti,ko je uhapsen i ubijen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.