Zvonku Veselinoviću dve godine zatvora zbog iskopavanja šljunka

Ostavite komentar


  1. Evo ruka-nece robijati nijedan dan iako je Vucic najavio poostravanje kaznene politike.Cujemo se za godinu dana i videcete ko je u pravu!!!

  2. Čekajte, čekajte.Zar nije za dotičnu gospodu i ostalu bratiju nadležan isključivo
    partijski sud ?

  3. Auh, zbog kriminala pade nam prva linija odbrane na KiM, kako onomad rece nas PreCednik.

    1. Zvonku Veselinoviću dve godine zatvora zbog iskopavanja šljunka

      pa jel nije iskopavao slunjak za barikade kod mosta i za Sever Kosova pa valda to je bilo za pervu liniju odbrane na Kosovu 🙂

  4. Ma kakvi sud! I Zvonko je trebao na poligraf. Taj poligraf najbolje zna. Institucija per se. Bar tako tvrdi predsednik Vučić. On ga stalno prolazi.

  5. Nece taj robijati a i ako ode u zatvor bice to na nekoliko meseci i u lux zatvoru na nivou hotela B kategorije izgradjenom u Pancevu,verovatno za takve slucajeve.Slucajeve kada zbog javnosti osudjeni ipak mora na oporavak u tom zatvoru-hotelu.

  6. cudno je da korumpirani sudovi otkazuju poslusnost ? Da li na ovu presudu uticu demonstracije koje su u toku ,,stop Diktaturi ,, I orocena Sudije da je rezimu malo ostalo ? her menu je neverovatno da sud krivima proglasava osobe of poverenja predsednika Republike ….##

  7. Da li gresim ali ima pravo opet na zalbeni postupak? Pa da se to jos malo smanji, pa da se uracuna vreme provedeno u pritvoru da se svede na to da moze da odsluzi kaznu u nekom manjem pritvorskom zatvoru umesto u pravom tipa Pozarevac ili Nis. Onda je to manje vise samo da uvece prespava. Pa lepo da posle 2/3 kazne dobije i uslovno…

  8. Ко ће се сад пентрати по врховима, а сезона у пуном јеку!

  9. Svi znamo ko ima pravo da pomiluje zatvorenike, naravno, ko će koga ako ne svoj svoga. Sada je On na potezu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.