2021: Od 30 evra, preko inflacije do raspada EPS-a

Najvažniji ekonomski događaji u Srbiji i svetu u ovoj godini

Ostavite komentar


  1. MA JEL STE VI GLUVI, KAD PRESEDNIK KAZE DA SMO NAJBOLJI U EVROPI. SVI CE DA SE VRATE I DA RADE KOD NAS U SVOJOJ LEPOJ I BOGATOJ SRBIJI.

  2. Doslo je do nekih nedopustivih stvari, ali EPS se ne raspada. Grcic ce da ti ostavku.

  3. Ama ljudi budimo realni, nemojmo da stalno pljujemo po sopstvenoj državi. Istina je da smo u godinama koje su iza nas, dobro smo prošli u odnosu na zemlje kako u reginu tako i šire. Iskreno se nadam da će ova 2022.godina biti još bolja.

  4. Jedno je sigurno, od kada su naprednjaci na vlasti, imali smo poplave suše, zemljotrese, očekujem da ove godine proradi stari ugašeni vulkan na Rudniku, to još nismo imali

  5. U pogledu ispadanja iz sistema termoelektrana Obrenovac, mislim da prvo treba skloniti Zoranu Mihajlović, a zatim svo ostalo rukovodstvo u EPS-u povezano na bilo koji način sa termoelektrana u Obrsnovcu. Takav kolaps i izbacivanje svih 6 blokova se može nazvati nemarnost neodgovorno i namerno izazivanje ispada. Sve odgovorne treba oterati na čelo sa Mihajlovićkom Grčićem i svi ostali, to je bruka i katastrofa za Srbiju i za gospodina Vučića

  6. Djilasovci i Tadidjevci su pogazili firme u državi Vučić je došao na ogroman minus posle vas a sad kad država ima pare i zlato sad bi vi da se vratite da opet malo kradete stavljati u svoj džep kao što ste to radili dok ste bili na vlasti. Ja sam za vaše vladavine imao jedan posao i njega sam izgubio a sad sam promenio dva i mogu još dva gde je veća plata tu idem ne niko mi ne brani. Kod vas je vlada lopovluka u EPS- u vaše pristalice su uzimale po 5000€ da zaposle ljude u Kolubarski rudnik a onda isti su dobili otkaz po isteku ugovora. I pričate o poštenju.

  7. Ja da sam faktor uticaja kao nas predsednik, ja bi svaki dan primenjivao po neku ideju iz Alana Forda, i znate šta, bilo bi nam bolje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.