Akcije im oduzete bez pravosnažne odluke

Većinski vlasnik MK grupa Miodraga Kostića otkupila je prinudno udele manjinskih akcionara po najnižoj od tri moguće cene
Mali akcionari AIK banke ostali bez svojih udela

Ostavite komentar


  1. bravo vasem listu na ovoj objavi posto u Srbiji vlada medijski mrak a i doticni gospodin Kostic ima uticaja u mnogim novinama.Ovo sto se uradilo sa malim akcionarima AIKB samo dokazuje da u Srbiji nema ni P od pravne drzave.Ovakve spekulacije u normalnim zemljama ne postoje.Niko normalan vise nece ulagati svoj novac na berzi posle ovakvih stvari.

  2. Oštećeni pogledajte na facebook-u grupu Mali akcionari AIK

  3. Da li njegova imovina moze da se oduzme bez pravosnazne presude???
    Jel on to misli da akcije vredu tri evra ili tri dolara???
    Doci ce i po njega,kao sto su za Karica,Miskovica…….svemu ce doci kraj.

  4. MK trazi da se privatnom biznisu omoguci uslove da rade slobodno, a on krade na sve strane. Ja kao mali akcionar secerane Senta koju Kostic pokusava da razori rezigniran sam nacinom na koji to radi a nadlezni cute i gutaju kao curke sve sto im se naredi. Sa ovakvim sudstvom i Komisijom za hartije od vrednosti upropastice i ovako katastrofalno stanje u privredi i finansijskom trzistu

  5. Pa koja je vec ovo firma koju je ovaj zašticeni privrednik svih vlast oteo od malih akcionara po bagatelnoj ceni. Nikada ništa nije platio po realnoj ceni pocev od šecerana pa sve redom. Kada se zna da Kostić preko Aik banke kreditira SNS u izbornim kampanjama sve postaje mnogo jasnije. Sramotno!!!!

  6. Bravo, niste na platnom spisku, sto potvrdjujete vasim tekstovima u vezi aik banke. Autor teksta je sjajan poznavaoc problema malih akcionara aik banke,HVALA sto objektivno izvestavate, Vase istrazivacko novinarstvo bice od velike pomoci da se podigne magla i osvetli se pravda

  7. Hvala Danasu na hrabrosti, vidi se ko ima hrabrosti da podigne glas protiv feudalaca.
    AIK je prosle godine imao profit od 30mil evra, po ceni kojom je otkupio akcije, ako banka nastavi tako da posluje za 4 godine ce imati profit u vrednosti cele banke! Ko je ovde lud?

  8. Koja je to grupa na facebook da joj se pridruzim. Mi i jesmo pokradeni ali ne treba da cutimo.

  9. Mene zanima da li postoji neka grupa malih akcionara i kako da dođem do njih posto sam i ja jedna od pokradenih…

  10. Kako radili, tako im Bog dao. Sta da kazem, isto su uradili sa Veterinarskim zavodom, jer su vlasnicki udeo racunali, tako sto su spojili dva pravna lica, Soju Protein i Viktorija grupu i dobili vise od sto procenata udela u kapitalu. Kako se to zove. Sitna je rec otimacina.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.