Akcize rastu, potrošnja piva pada

O pivu i pivarstvu

Ostavite komentar


  1. Potrosnja piva pada ne zato sto je pivo skupo, nego zato sto je lose! Gotovo sve vrste piva se pune u nasim pivarama. Gura se kukuruz, pa je cak da apsurd bude I veci, isla reklama u kojoj proizvodjac istice kako ne stavlja kukuruz u pivo. Pa valjda se to podrazumeva! Svakoga ko nije alkoholicar, posle dva popijena piva pocne da boli glava od hemije koju guraju.. Mozda ce se neko od direktora u pivarama opametiti ako dodatno padne prodaja I zamisliti se nad cinjenicom da nam je pivo nista vise do obicno smece upakovano u lepu ambalazu.

  2. 15 i 19 evrocenti ne mogu nikako biti 12,41 i 22,66 dinara (a tek te pare ni ne postoje vise)! Takode to dinarsko povecanje ne moze nikako biti 27 % nego skoro dvostruko! Malo vise koncentracije a manje povrsnosti g. ili g-do Pudar!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.