Ako Vlada ne pomogne, radnici „Goše“ idu pred Ambasadu Slovačku

Ostavite komentar


  1. Ovako. Proceniti dugovanja vlasnika prema radnicima prvo. Zatim prema drustvu (porezi i doprinosi, socijalno, penziono) i potom prema isporuciocima i bankama. Zaracunati trzisne i zatezne kamate. Proceniti vrednost preduzeca i procenat firme u novcu koji pokriva gubitak oduzeti sadasnjim vlasnicima i prodati na javnoj licitaciji. Ako ovo ne uspe drzava na sebe preuzima obaveze posto je odgovorna za nereagovanje iako porezi i socijalni doprinosi godinama nisu uplacivani. A radnicima za nauk sledeci put. Prvog meseca kada ne dobijete licni dohodak i nemate uplaceno zdravstveno i penziono REAGUJTE. Cim se nesto slicno desi, odmah rucna i obustava rada uz potpunu informisanost nadleznih sluzbi i institucija.

  2. Ako za (7) sedam dana ne ispune zahteve radnika "Goše" pod mač bato , agencija za privatizaciju,privredni Sud (glavni-čelni),reorni ministri! sve da prenosi pink i hepi reporter D.J.V. iz informera služ.glasnika sns-a…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.