Za četvoročlanu porodicu 100 evra: Kako se kreću cene ulaznica za akva parkove širom Srbije?

Ostavite komentar


  1. Ova drzava nije za sirotinju,sirotinjar je tu samo da finansira te megomalijske Projekte,s sama jede Sava hleb i parizer.Ko ima ivakvu bagru na vlasti ostaje mu da gladuje.Ovi na vlasti koriste ono malo mozga samo za kradju gradjana.Juce smo dobili racun za struju ,dosad je bilo tri tarife zelena,plava i crvena.A sad ima zelena visa i zelena niza,plava visa i plava niza pa crvena visa i crvena niza tarifa i naravno na sve te tarife jos jeftina i skupa tarifa.Pa neka mi neko kaze koliko je tu mozga utroseno na pljacku gradjana.Treba taj sav SNS luksuz da isfinansira.38 milijardi kredita i te silne donacije nemogu sve to da pokriju.Nakotilo se pacova i gamadi pojesce i narod i drzavu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.