Aleksandra Hristov u bordu direktora Međunarodnog veća poslovnih konsultanata 1Foto: Mikica Petrović

Odlukom Borda direktora Međunarodnog veća poslovnih konsultanata sa sedištem u Cirihu, Aleksandra Hristov, predsednica Upravnog odbora Udruženja poslovnih konsultanata Srbije, imenovana je za članicu Borda direktora ove organizacije koja okuplja najistaknutija udruženja poslovnih konsultanata širom sveta, saopštio je UPKS.

„Moja zaduženja će biti strategija komunikacije i marketinga i javno zagovaranje. Zahvaljujući imenovanju biću u prilici da omogućim većem broju naših članova da postanu prisutniji na međunarodnoj sceni, preko ove organizacije koja okuplja udruženja poslovnih konsultanata iz oko 50 zemalja sveta, sa ciljem podizanja standarda i kriterijuma profesije poslovnog konsultanta“, izjavila je Hristov.

Aleksandra Hristov je nakon formiranja Vlade premijera Zorana Đinđića bila šefica kabineta ministra prosvete i sporta i direktorka Centra za strateške komunikacije Vlade, nakon 12 godina bavljenja novinarskim i uredničkim poslom. OD 2003. je konsultant top menadžmenta velikog broja međunarodnih i domaćih kompanija i organizacija na tržištu Srbije uključujući EU, USAID projekte, EBRD BAS, Siemens, Mineco, UNIQA, British Airways, OMV i druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari