Aleksić u Ivanjici: „Sramne“ izjave predsednika Srbije da se nenormalno mnogo novca izdvaja za poljoprivredu

Ostavite komentar


  1. Miko Aleksicu ti nisi izasao samo na republicke izbore. Izasao si i na lokalne i red je da vodis racuna o lokalnim organizacijama i lokalnim odbornicima tvoje stranke.Da li znas sta ti rade odbornici po opstinama. Nemas pojma jer da znas ne bi sebe nazivao opozicijom. Tvoji odbornici u Barajevu u dogovoru sa naprednjacima glasaju sve i svasta. Zakazana sednica skupstine je sutra u Barajevu. Da li ce glasati za izvestaje naprednjaka?Hoce Miko. Da li ce glasati da po prvi put u istoriji parlamentarizma u Barajevu odbornici primaju plate mesecne? Hoce Miko. Kontrolisi lokalne organizacije Miko Aleksicu?

  2. Kad bi mali Savica znao koliko radnih sati se provodi na 10 hektara ne bi slinaovio. 110 radnih sati je maksimum rada na 10 hektara. Ako neko dobije 350.000 subvencija a februar ima 168 radnih sati kolika plata napacenom poljoprivredniku?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.