Američka kompanija NCR sutra u Beogradu počinje izgradnju tehnološkog kampusa

Ostavite komentar


  1. Konačno smo dobili jednu značajnu firmu koja će unaprediti naše bankarstvo i trgovinu na malo, a imaju i parking za automobile. To je dobra strana investicija, osetili su da ovde može da se zaradi i bez neke kapitalne proizvodnje, a bankarstvo i trgovina na malo su pun pogodak. Pošto fiirma ništa ne izvozi, 3000 radnika ćemomi plaćati kroz vene bankarskih usluga, trgovina namalo i parking. Ipak najvažnije je da se radi.

  2. ja sam radio godinu dana za ncr. o firmi sve najgore, ne ponovilo se…

  3. Nemanja, mislim da se nisu pokazao kao uzoran radnik, pa zbog toga imaš negativan odnos prema Firmi. Kod stranaca se mora dobro „riljati“ i ako to nisi uspeo kod njih nema milosti, nije to kao kod balkanac „povuci potegni“ može i onako i ovako i svakako.

    1. #Zaro molim da mi kazete koje je obrazovanje potrebno za ncr posao.Hvala pozzz

      1. Evo mogu i ja, to je pitanje kao da pitate koje obrazovanje je potrebno za rad na aerodromu, na primer. Za higijeničara higijeničarska škola, a za menadžera menadžerska.
        Može se raditi sa srednom, višom školom, fakultetom, masterom ili doktoratom iz ekonomije, jezika, inženjerstva i raznih drugih oblasti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.