AMG: Tepić u prethodnih par dana iznela niz lažnih i proizvoljnih optužbi

Ostavite komentar


  1. Zašto niste pobili bar jedan podatak koji je ‘lažno’ iznesem. Otrcana floskula ‘ Solak DJilas’ nije ubedljiv.

      1. Ipak ti citaj za sada Kurir i Informer i gledaj Pink i Happy, nije N1 za tebe. Mozda jednog dana kad intelektualno sazris, a do tada moraces mnogo da radis na sebi. Nadimak dosta govori o tebi.

  2. Sustinsko pitanje u celoj ovoj prici je da li je firma u vlasnistvu gospodina Zezelja primila avans u visini od oko 10 miliona evra od Telekoma i po kom osnovu? Da li taj posao odradjen ili je jos uvek u pitanju nerealizovan posao?
    Mnogo okolnosti izaziva sumnju. Do kraja 2018. je list Kurir, dok je vlasnik bio gospodin Rodic, objavljivao kriticke tekstove o projektu Beograd na vodi i trpeo pritiske od strane aktuelne vlasti. U tom periodu kompaniji je bio blokiran racun sa iznosom nula, sto znaci da nema nikakav dug, a Poreska uprava to cini kada, recimo, ne dostavite neki izvestaj ili joj se samo tako ucini. U ovom slucaju je bilo ocigledno da se radi o pritisku, pa je onda Kurir objavio kompromitujuci clanak o dorektorici nadlezne poreske uprave. I odjednom, sve se smirilo Adria media Group je dobila novog vlasnika i novu uredjovacku politiku, ovaj put u korist aktuelne vlasti.
    Zbog toga treba dati odgovore na pitanja postavljena na pocetku komentara.

  3. Pa nesto me bas niste ubedili vasim takozvanim saopstenjem. Vise verujem Mariniki Tepic . Ona bar ne krade i ne laze, sto za vas ne bih smeo da se zakunem.

  4. Dajte izveštaj o poslovanju, posle lažno optužujte Mariniku. Marinika za predsednicu Srbije!

  5. Treba protresti distribucije i preduzeće Energotehnika Južna Bačka iz Novog Sada, tu je isto leglo. Preko privatnih preduzeća peru ogroman novac za promenu mernih mesta u gradovima Srbije. Ogromne količine novca koje narod uplaćuje za struju redovno oni kroz gore pomenuto uzimaju i tako kradu na indirektan način, papiri su svi dupli i računi, tu treba ući!!!!!

  6. Nije pitanje u cijem je vlasnistvu nego odakle mu novac. Za to se robija u uredjenim zemljama

Ostavite komentar


Ekonomija

Zaposleni sve više traže posao u kompanijama koje nude duže odmore 8

Zaposleni sve više traže posao u kompanijama koje nude duže odmore

Zbog sve učestalijeg sindroma sagorevanja, želje za novim iskustvima i boljim balansom između privatnosti i posla, radnici sve više traže poslove u kompanijama koje nude duža, eventualno plaćena odsustva sa posla, kao što su godišnji odmori ili slobodne godine, navodi istraživanje britanskog instituta CMI.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.