Anja Kisić nije rođaka ministarke, Kon kaže: Sin ima impresivnu biografiju

List Danas se izvinjava Anji Kisić i Dariji Kisić Tepavčević

Ostavite komentar


  1. Znate kako mi ostali mladi Srbije bivamo ne zigosani gospon Kon? Tako sto ne završavamo megabend univerzitete. I tako sto nam politicke stranke i tate ne nalaze uposlenje. Prosto.

  2. Čuje se najmanja violina na svetu… Ako mu je karijera toliko impresivna, što se konstantno seli iz jednog ministarstva u drugo? Ipak mislim da je zbog tvojih udbaških veza.

  3. Diplomirao na Megatrendu a master odbranio na Singidunumu.Bravo Kon bas impresivno.A radna biografija pokazuje da su svi gledali da se otkace od tog eksperta.Nije mi samo jasno po kom osnovu je dospeo u Dilojt posle Megatrenda.Boze ima li te!

  4. Ne znam da li čovekovu impresivnost bolje opisuje to što je diplomirao na Megatrendu ili to što je master završio na Singidunumu?

  5. IMPRESIVNA BIOGRAFIJA, reče njegov otac… objektivno i realno…nema šta. Tata najbolje zna sve… Jadna nam majka sa ovakvim očevima i sinovima…

  6. Danas, „kao odgovoran list“, se izvinjava što je krajnje profesionalno povezao dve osobe zato što se prezivaju isto, a pritom se ne prezivaju Jevtušenković nego Kisić…

  7. A inace, u Dilojt je dosao sa radnog mesta u Vladi Srbije…
    Ko vas ne zna, skupo ce vas platiti.
    Da ne pocnem da pricam sta je svinjarija koju nam vi svi radite vec 9 godina…

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.