ANKETA Da li sebe smatrate višom, srednjom ili nižom klasom?

Ostavite komentar


  1. Sa 15 godina inženjerskog rada(VSS) u EI i 22 godine u Srednjoj stručnoj školi, kao profesor 8 stručnih predmeta, bez bolovanja, imam penziju od 470.000. Moj bivši muž, sa kojim delim stan, VS inženjer iz EI, ima penziju 23000. Platim račune, lekove i zakidam na hrani. Moram da se lečim u našoj Niškoj Banji i platila sam blato za kukove i kičmu 9000, pumpicu Foster za astmu 2100, i da ne nabrajam dalje. Na ivici sam siromaštva!

  2. DODALI STE JEDNU NULU VIŠE! PENZIONERI SU SVOJIM PONAŠANJEM I KRIVI ZA SVOJU SUDBINU ( NARAVNO, NE SVI)

  3. U cetvoroclanoj porodici, zaradjuje nas troje. Imamo solidna primanja, izmedju 200 do 300 000 . Posto smo iz Beograda, imamo stanove od roditelja i nesto zemlje u gradu. Iako bi nam mnogi pozavideli, zivimo krajnje skromno, nemamo auto, racune placano redovno, u hrani ne oskudevamo, ne nosimo firmiranu garderobu, pratimo akcije, nesto malo ustedimo i relativno skromno , ponekad otputujemo. Ne smatram sebe ni bogatom
    ni i siromasnom osobom. Daleko smo mi od svake klase. Jednostavno, ko sto kaze pesma – Il’ si bos ili hadzija! Mi smo ovo drugo.

  4. novac nije merilo
    sebe smatram višom klasom po obrazovanju,vaspitanju,po moralnim i etičkim kodeksima po kojima živim i postupam

  5. Ogromne su razlike u platama. U jednom xnevnom listu od minimalca, koji prima vecina, do par njih koji imaju nekoliko hiljada evra.

  6. Sa penzijom od 270E, neka mi kazu kojoj klasi pripadam, a ja se osecam …..!!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.