Ante Vlahović proglašen je za najboljeg menadžera srednje i jugoistočne Evrope, a Adris grupa za najkompamniju u 2011. odlučio je krajem protekle nedelje u Sarajevu međunarodni žiri sastavljen od menadžera, ekonomskih stručnjaka i naučnika.


Nagrada se dodeljuje za konkretne rezultate, koje je menadžer postigao u praksi i konkretne korporativne domete, koje su ostvarili na domaćem i regionalnom tržištu. U obrazloženju stoji kako se ova nagrada dodjeljuje menadžerima i kompanijama, koji svoju državu i regiju „vuku“ napred u razvoju.

– Ovu vrednu nagradu shvatam kao priznanje svim zaposlenim u Adrisu i milionima naših potrošača u srednjoj i jugoistočnoj Europi. U bitno promenjenim okolnostima, kada je izvesno da Hrvatska postaje 28. članica EU, smatram posebno važnim da naglasim potrebu da naše države ulože dodatne napore u traženju dobrih i racionalnih privrednih odnosa i urede ih u interesu građana naših država i naših kompanija. Da bismo održali svoju privredu i očuvali radna mesta, moraćemo podići nivo i znanja, i konkurentnosti, i samopouzdanja. U protivnom – ostaćemo tek notorne adrese globalnih preuzimača – reakao je Vlahović primajući nagradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari