Antić: Veliki rudni potencijali Srbije

Ostavite komentar


  1. Znaci prodaju se i rudna bogatstva strancima i buduci rudari.
    Naravno, sta ce srbiji litijum, to treba prodati stranicma da vade, nece valjda srbi za sebe.

  2. Ma nije to nista koliki su nam potencijali u poljoprivredi. Vojvodina moze da hrani celu Evropu kad bi Japanci okupirali Srbiju. Secam se tih prica danas propalih komunista kada su u Srbiji bili redovi za hleb. To se ponovilo za vreme Milosevica kada narod nije imao dovoljno novca da kupi hleb pa su smislili Milosevicevu veknu koju su kupovali siromasni gradjani Srbije Svi oni koji su je kupovali su bili srecni, zadovoljni i glasali su za svog spasioca koji ih je nahranio hlebom iz prebogate Vojvodine koja moze da hrani covecanstvo Evrope.

  3. Ministre Anticu, vec ste se pokazali poklanjanjem strancima rudne rente. Po takvim uslovima ce naravno svi da dodu i pokupuju rudnike Srbije i zato ne treba da trosite pare iz budzeta putiovanjem u daleki Toronto. da li ste culi za videokonferencije? Ovo je stvarno tuzno!

    1. Bravo za komentar
      Rudnike će za tepsiju ribe Palma, jer inače skida kajmak godinama.
      Svi su uvezani godinama u lopovluk i mafijašenje, da je drugačije ne bi Antić bio ministar sa višom poljoprivrednom.

  4. Da Srbija ima vliki rudni potencijal učli smo , bar malo starije generacije, još od četvrtog razreda osnovne škole. Ako je neko otišao u kanadu da to kaže, onda je jasan cilj. Treba stati na put rasprodaji nacionalnog rudnog bogatstva. To su neobnovljivi resursi, a građanima Srbije, nakonprodaje, ostaju mrvice

    1. E moj Vucicu, ove barabe iz SPS-a docice ti glave ali ne samo tebi nego i nama.

  5. Bravo za Antica bravo. Nastavlja Antic hrabrenje naroda po sistemu SACE , I SAMO STO NIJE a to je radio Dacic ratni potparol i Arkan drzavni Milosevicev ubica . Jel se secate kad su u sankcijama govorili -posadicemo banane i mandarine , pa su govorili nalazista zlata u Boru 170 milijardi na dohvat ruke itd itd i sve pokvarise Djindjic i zuti lopovi \ Jel se secate ili se pravite da neznate

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.