Antić: Ziđin otplatio sve dugove RTB Bor

Ostavite komentar


  1. Da li je ministar Antić normalan i pri svesti. Kinezi su isplatili 200 miliona dolara dugovanja, a nije to sve. RTB Bor duguje mnogo više, bilo je oko milijardu evra i to ostaje na duši, ako je uopšte imaju, Spaskovskom i njegovim mentorima iz vlasti, a biće zapisani na grbači naroda. Čemu služe ove laži iz usta ministra, više niko mu i ne veruje. Neka omoguće Spaskovskom da malo odleži za sve krimogene, i šmucing poslova, kao i njegovim satrapima. Ovo može, samo ako vlasnik Srbije to dozvoli.

    1. Dragi prijatelju ti i tvoji Borani znanu sta se desava a vlada,policija,tuzilastvo,vladt nezna jer im je Spasovski javno zapretio ako on padne pasce i mnogi u vrhu.

  2. Dragi prijatelji spasitelji nasi Kinezi da vas zamolim da ako ovi nasi nesmeju Spasovskog da diraju jer je zapretio vladi da ce mnogi da padnu ako ga privedu onda vi smete morate mim vas da ga smenite jer ce da vam napravi duplo vece dugove nego sto je do sada.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.