U Srbiji u apsolutnom siromaštvu živi 800.000 građana: Svaki peti dobija novčanu socijalnu pomoć

Ostavite komentar


  1. Siromaštvo naroda i dugovi država se rešavaju ratom tj..bogati organizuju rat gde se sirotinja pobije bogati postanu još bogatiji trgujući u ratnim uslovima a prezadužene države se raspadnu tj..promene se granice i nastanu nove države novog imena
    ..

  2. Statistika evidentira samo prihode ostvarene u Srbiji. Da li je siromasan penzioner koji e radio i u Srbiji i u inostranstvu pa ima 5000 dinara srpse plus 3000+ evra nemacke, svajcarske, svedske ili neke druge penzije? Statisticki on je siromasan, aplicira za socijalnu pomoc a realno je pun ko brod.

  3. Savet za siromašne… lanac autoperionica Red Elephant traži 65 perača automobila mesecima… plata 130.000 – 150.000, prijavljeno i zvanično. Ako primete da ne zabušavaš tu legne još 100 000 na ruke.

  4. Duboko vjerujem da je sve pogrešno shvaćeno. Naime, Srbi gladuju da bi se pripremili za leteće taksije, koje nam je obećao Usrećitelj!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.