Arsić: Najavljeno povećanje plata i penzija neprimereno trenutnim ekonomskim okolnostima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nego Sta bude sa novom firmom automobila? Zar necemo znati u Junu? Zasto neko ne pita vodju.

  2. A penzije po tebi treba da povecaju 12 posto a tebi na ekonomskom fakultetu plata da skoci 50 posto. Vi profesori sa ekonomije treba da date ostavku.

  3. Koje udvaranje profe? Prof.Arsiću s kojim pravom osuđuješ Vučića što će povećati penzije za oko 18% pri kraju godine.Ako si toliki patriota ekonomije Srbije što se nisi pobunio kada je taj isti Vučić otimao penzije punih četiri godine, ubedio te da je spasio Srbiju sa otetih osamsto miliona evra, a državu zadužio za dodatnih dvadeset milijardi evra i razbacuje se sa donacijama stranih firmi. Arsiću bolje ti.je da čutiš i bićeš pametniji i učtiviji, osim ako se ne dodvoravaš predsedniku. Zakasnio si ne računa na tebe. Prof. Мilojko Arsić zaboravio kada je Vučić zaseo u fotelji vlasti 2012. god prosečna penzija bila je 60% prosečne plate, sada kada profesor bunca prosečna penzija je pala ispod 40% prosečne plate i milion penzionera gladuje Inflacija će rasti 2022. god iznad 12%, troškovi su narasli već iznad 15%. Profesor to ne vidi ili nema nameru da ide u penziju, pametniji je kada ćuti.

  4. А зашто вам смета повећање пензије.Шта да раде они који имају између 15000 и20000 не својом кривицом а ни кривицом ове власти.Радио цео стаж а не може да живи од свог рада .Је ли то у реду по вама.

  5. Sve je to lepo ali da li postoji mogućnost i da vama damo 16xiljaada primanja da zavisite od volje drugog i da izvinite ne želim to nikom da imate anginu pektoris,da kupujete pelene da kupim lekove i medicinska sredstva za lečenje i rane da vam je amputirana noga neuropatija idruga noga otkazuje retinopatija katarakta i da ne nabrajam ostalo kažu nisam invalid 50/samo to je sitnica nemam pravo na novčanu pomoć ni telesno oštećenja i vi kažete da ne treba da nam se povećava penzije svaka vam čast najbolje je da lepo proglasite opet neku vrstu epidemije i da umesto vakcina da nas uspavane da se ne mučimo xvala vam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.