Arsić: Ne povećavati plate i penzije u Srbiji u trenutku kad privredni rast slabi

Ostavite komentar


  1. O kojem rastu od 3,5% govorite? Nemojte prvo lagati sebe a onda narod, ove godine nece biti veci rast BDP-a od 1,5%. Fijat, zelezara,poljoprivreda, pat potrosnje /svake godine nas je manje za 100.000/, takse, EPS, NESTRUCNOST.

  2. Smanji pare birokratiji,pa prebaci siromasnim penzionerima.Nisu oni krivi na obesmisljavanje sistema vec drzavna politika. Smrt fasizmu,a ne nastavak ubijanja ljudi zbog izmisljene vise sile.♿

  3. PENZIONERI NE PIŠE VAM SE DOBRO!

    Gospodine Arsiću, dokle će penzioneri biti zamorčići, njihova penzija ne može da spasi državu, već mogu oni da propadnu od gladi, bede i žeđi. Osim penzionera, na koje svi dižu pa*tku, a tajkuni neka se bogate bez državne kontrole, političari neka kradu koliko hoće i mogu, neka se imovina države poklanja prijateljima SNS arhitekata spasa (poklanjanje: RTB Bor, PKB Beograd, obradivo zemljište, banje). Umesto revitalizacija bazne industrije, ΛV pusta pogone za automobilske kablove (više od dvadeset), tekstilne radionice, gde su plate 20.000 dinara i gde radnice nose pamperse. Velike pare se daju na amaterskoj gradnji autoputeva i puteva gde su troškovi gradnje otišli do nebesa, dok asfalt na autoputevima suzi i puca od žalosti što ne prolaze automobili. Zbog ovih nelogičnosti i blebetanja o napredovanju privrede i zaduživanje zemlje za više od 12 milijarde evra zadnjih šest godina, kriminal i lopovluk napreduju, a neka se unište penzioneri, koji su izgradili sve što vlast prodaje, krade i uništava. Ostaje da uništi graditelje-penzionere. Mnogim penzionerima penzija im je takva da prosjacima jedino mogu da udele – komplimente i da im se pridruže!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.