Australijska firma Strickland minerals istražuje rude zlata i bakra u Srbiji: Otkrili smo najjaču zlatnu mineralizaciju ikada na Rogozni

Ostavite komentar


  1. Kopaj, kradi, otimaj vodu, zemlju, zagadjuj vazduh, podmeci pozare, gazi udri. teraJ iz stanova , uteravaj u autobuse, ne skidaj se sa televizija i novina. Juriiiis na mozak i ljudske reurse !

  2. Jel to ono nalazište koje Vučić proglašavao kao ogroman podsticaj našoj tigar ekonomiji a gde je nalazište zna s, osim njega, samo još jedan čovek. Kako za to saznadoše i i ovi iz Australije? Jedu li ga špijunirali ili im ga je on prodao? Verovatnije je ovo drugo jer ne bi već imali dozvolu za ispitivanje. Šta još može da se nadje pod zemljom u Srbiji da bi se još planina sravnio. Plodna zemlja je od slabe koristi. Proizvodnje hrane nema ne nudi neki povoljan procenat raznim „investitorima“. Zato u poljoprivredu ne treba da se ulagati.

  3. Целу Србију претворити у руднике, и то странцима, а ми ћемо да блејимо.
    Никад оволика распродаје онога што смо добили од природе, распродаје свега онога што можемо сами да развијамо и да се на тај начин полако дижемо и постајемо јачи у економији.
    Никад нећу разумети приватизацију као све распродати и остати без ичега.
    Не разумем, то није домаћинско пословање.

Ostavite komentar


Ekonomija

Telekom na korak od kupovine Kurira od Igora Žeželja? 8

Telekom na korak od kupovine Kurira od Igora Žeželja?

Nakon što su uz veliko protivljenje stručne javnosti izmenjeni medijski zakoni, koji omogućavaju Telekomu Srbije da osniva medije, postavlja se pitanje da li će i kada ta državna kompanija kupiti dnevni list Kurir, njegov portal, ali i televiziju koja je deo te medijske kuće, piše Nova.rs.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.