Dević: Sličnosti i razlike između glavnih autobuskih stanica u Beogradu i Novom Sadu

  1. Pored lopovluka, barem smo saznali za sudiju ko je ko i kome rodbinsja veza, sad ne sve jasno. Sram vas bilo koliku pkatu imate i koliko ste se nacaparili, mogli ste pomoci svojim kosovarima u ovim nemilim digadjajima, koji se muce od maltretiranja Kurtija, barem u novcanoj pomoci. Sta cete od tolikih para, sem sto ste unistili Devica i gkedamo ruglo od autobuske stanice u Novom Sadu a bilo vec izgradjeno u modernom stilu, eee3, ak’ nemoze biti lepse nego u BG u ono vreme a trebalo je izvuci gle cuda opet radikalku Maju Gojkovic iz g.v.na kojaje ojadila Devica, sramno neznam kako ta misli mreti, zbaci tu je i Jorgivankina sestra umesala lrste, to do sad nisam znala ali vredi barem lopuze pomenuti.

  2. Sva sreća da nije izmeštena autobuska stanica u Novom Sadu. OVa sad je na savršenom mestu i tu treba da ostane. 50 godina i navikli smo se.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.