Bahat odnos vlasti ili nepoštovanje gosta: Da li su sindikalci u pravu što su iz protesta napustili skup na kom je govorila Ana Brnabić?

Ostavite komentar


  1. Aaa i sindikata i Brnabicke mi je preko glave. Ni jedno ni drugo na radnike ne misli,samo na svoje…. Radnici su obespravljeni,i u drzavnim firmama,sto je pre bilo nezamislivo,a narvano katastrofalna je situacija u privatnom sektroru ( čast izuzecima). I onda izađe Brnabićka i priča bajke i to jako loše.

  2. Samostalni sindikat i njihov predsednik su samo privezak SNS. Prevaranti radnika. Bore se za svoje licne privilegije. Radnici ih ne zanimaju.

  3. Ovaj Orbovic je jedan od najbogatijih sindikalaca u Evropi,pametnom sve jasno.

  4. Bio sam u sali i zaista niko je nije napistio zbog govora, a bilo je godina kada su prisutni zvizdali i negodovali, ali to sada nije bio slucaj.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.