Bahati poslodavci jači od inspekcija i sudova

Sindikalni aktivisti i lideri u daje trpe torturu i ostaju bez posla, samo zato što traže poštovanje zakona i ugovora

Ostavite komentar


  1. Ovakvih tekstova treba biti više kod vas I više, jer to dobro radite, iako mi se lično ne svidja vaš stav prema vlasti, I spoljnoj politici.
    Ovo je nešto gde će svaki normalan gradjanin da se složi sa vama jer je osetio to na svojoj koži.

    1. A ko je tim firmama omogućio tako da posluju? Vlast možda?! Za koju vidim da imate reči hvale, pošto Vam se ne dopada stav Danasa, koji je racionalno-kritički.
      Poenta je da svi skapiraju da politika itekako utiče na svačiji život, a sve loše što osetite na svojoj koži, kao što rekoste za prava radnika, možete da zahvalite vlasti. Bilo kojoj. Prema tome, treba dići glas, a ne ćutke gristi sendvič u ćošku…

  2. Prava budućnost Srbije. Ako imaš i malo znanja, ne valjaš. Ćao.

    1. Ova firma radila rekonstrukciju Ruzveltove ulice u Beogradu i brojne
      ulice .Mesecima neisplacuju plate i doprinose i redovno dobijaju poslove.
      Sns kombinacija.

  3. Objavite imena i prezimena tih nazovi preduzetnika i odgovornih lica u tim preduzećima koje, očigledno, štiti neko iz vlasti ili neko veoma blizak vlasti, što mu dodje na isto ?

  4. Hvala Vam divni Danase na redovnom neobjavljivanju komentara. Svaka čast.

  5. Bahati poslodavci jači od inspekcija i sudova,huligani jaci od Vucica…sta mi imamo drzavu ili kanalizaciju kojom vladaju sektasi ?

  6. @Milos
    Pridruzujem se zahvalnici Milose, „hvala“ Danasu sto ne objavljujete komentare i tako pokazujete koliko NE cenite trud i vreme citaoca koji komentarima podrzavaju Danas. Dzaba svi tekstovi ako se ne citaju. Napominjem, ni jedan komentar nije bio uvredljiv. Uvredljivo je ponasanje moderatora.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.