Bajatović: Budžet za 2019. godinu uravnotežen

Ostavite komentar


  1. nije lepo da kao član Socijalističke partije Srbije budeš u sukobu interesa držaći istovremeno poslaničku fotelju i fotelju Srbijagasa, kao i fotelju skladišta Banatski dvor, a još više je nekorektno tvoje sedenje u fotelji privatne firme Jugorosgas sa kojom srađuje državno preduzeće Srbijagas, na čijem si čelu. Kako možemo verovati drugu levičaru koji jedino brine o svom interesu i zauzima više radnih mesta istovremeno? Ko nam garantuje da nisi spreman zarad očuvanja svih primanja da iznosiš neistinite vesti?

  2. Ovaj bi mogao samo od svoje „plate“ da finansira gasovod od Sibira do Srbije, sve okolo-naokolo po Aziji i Evropi. Bajatoviću, znaš li da ljudi gube krov nad glavom, kad nalete, pušteni s povoca, uterivači dugova, jer ne mogu da plate daljinsko grejanje? Bajatoviću, čemu Jugorosgas na jugu Srbije? Da još više (još jedna ruka u „poslovanju“) pljačkate ogolelu raju u Srbiji od Pojata pa nadole. Sram te bilo.

  3. E vidite zbog ovakvih je nastala izreka:Sekira se ko lopov za državu.On vam je ko petoglava aždaja,pa mu trebaju i pet plata.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.