Bajatović: Gas poskupljuje do 10 odsto od novembra

Ostavite komentar


  1. Dokle više poskupljenje… Da bi tvoja primanja bila još veća.
    „Doktore nauka“, dosta je više tvoje bahate vladavine!!!! Mandat ti je istekao u novembru 2017. godine a ti i dalje bahato vladaš!!!!

  2. tih „nekoliko“ procenata poskupljenja, na ručunu koji mi stigne je skoro 50% !!!!!! Lopuže i lažovi!!!

  3. Kadrovi koje su bacuske instalirale u Srbiji, su se mozda pokazali najbolji i najkorisniji, od svih kadrova po ostalim ruskim gubernijama. Cena gasa u Evropi se vratila na nivo od pre 2022′.

  4. Gasi i struja poskupljuju po naredbi MMF-a, pa vi vidite ko upravlja Srbijom.

  5. dno dno dna , zašto poskuplje gas, zašto..ako rusi daju po toj nekoj ,,dr ugarskoj ceni,, kako se hvali gazda, onda ćete pare da trpate u vaše džepove, a ako ne daje nego po tržišnoj sta vam onda znače rusi , sta.. sta naređuje mmf sta, jel i drugom zemljama isto mmf naređuje kako će imati cene struje gasa ili ..sve u svemu gas ne sme da poskupi kao ni struja….ne sme…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.