Bajatović: Jeftiniji gas za potrošače od januara

Ostavite komentar


    1. Ne samo da lažu kada lažu, nego sada lažu tako što ne umeju da slažu koliko će slagati.

  1. Samo trabunja ovaj Bajatović o pojeftinjenju gasa, a mi ga plaćamo duplo više nego Nemci. Alo ljudi…. A gas ko k…. svaki put moraš da ga sve više dodaješ a za istu temperaturu a naravvno i vecu potrošenu količinu za isti efekat. Beš ti sve ovo kakav je ovo delirijum od države.

    1. sta vredi gradjanima od gasovoda kad obican gradjanin nema jednostavno pristup gasu zivim u arandelovcu predao sam bijo zahtev za gas imovina i kuca i sve sto posedujem je jedan na jedan sve legalizovano dosao je gas i sa leve strane od mene i sa desns na nekih 80 metara ali i posle dve godine cekanja nisam dobio gas tako je to neko moze da dobije sve a neko nista i ako nisam trazio nista od drzave sve sam hteo da platim ali nemoze ne postoje tehnicki uslovi za prikljucak za druge da al za mene ne kao i uvek za sve

    2. Pa kako će imati tolike plate….jao da rade u Nemačkoj…čistačica h Srbija gasi ima platu 70.000 dinara

  2. Laž ništa nije spojeno sa Bugarskom.Napravljen je baj pas tj cev u kojoj je bio i pre gas ne prikačen na ovaj.

  3. Zar nije g. Bajatović još koliko prošle godine najavio smanjenje cene priključka za gas (na oko 750-800 EUR). Isto to nije ni do danas ispunjeno (cena je i dalje od oko 1100 EUR)! Kako takvoj osobi verovati za bilo šta, što izjavi naon toga!

    1. Tako je cena prikljucka je i dalje ista, sa svim papirima potrebno je 1500e, spominju da treba da promene pravilnik o posebnoj vrsti objekta i radova, ali vec godinu dana lazu

  4. Ovo je replika čuvenog klipa
    Da je živ i zdrav predsednik i deca isto da su mu živa i zdrava i da se greju na gas i vi da ste živi i da pevate i igrate po novi predsenikov asfalt i oko šporet na gas ,i naš …..Zoran ……predsednik……

  5. Kako god, Bajatović ovo, Bajatović ono, ali se suprodstavio gđi ministarki Mihajlović i obezbedio snabdevanje jevtinim ruskim gasom, umesto LNG sa Krka, koji bi koštao višestruko, kao što kod Mihajlovićeve sve košta. E, što ne osta savetnica kod Mile Dodika.

  6. Ne znam ko je intervjuisao ovog Bajatovica ali bi i dete od 12 godina to bolje uradilo! Zar nije mogao biti upitan koliko je tacno pojeftinjenje gasa prema gradjanima u procentima i da li je to pojeftinjenej trajno ili ce vaziti par meseci? Zar je to toliko tesko?

  7. Za normalnu potrosnju tokom godine za jednu kucu potrebno je 10m3..to je onda po novoj jeftinoj ceni 1500 dolara…kome se ovo isplati,ja mislim da ce gas uzimati samo oni koji moraju,jer ej preskup…

  8. A danas pročitah vest da će Vrhovni sutra, 01.01.2021.godine u 6 ujutru otvoriti gasovod?!? Znači, sad je prešao na matine? Ili su igrokazi postali 24/7?

  9. Pa kako će imati tolike plate….jao da rade u Nemačkoj…čistačica h Srbija gasi ima platu 70.000 dinara

  10. Šta je sa kre d iziranjem gasnih p r ikljucaka na 3z m,i garantovanom cenom790 e..zasto prikupljene papire i placene takse za sve trazeno ne mogu nikome da dam..

  11. Srbija uvozi gas i taj isti ,,svodi po kvalitetu,,ili ti dodaje 10% izmišljenog nameta.Uporedite cene gasa sa okruženjem najskuplji smo-prilikom plaćanja kao sa strujom,jeftin kilovat a likvarske namete niko ne računa.

  12. Zasto u Vojvodini ne moze prikljucak za domacinstva biti na ugoor od 3 godine, nego na 3 meseca. Cela Srbija primenjuje taj pristupacniji nacin, samo vojvodjani ili na tri meseca, ili 90.000,00 dinara u kesu, a to je mnogim domacinstvima nemoguca misija. Zahvaljujem

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.